Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2018. április 23. 14:19

Pintér Csilla adta át idén a Remény Szövetsége díjat

Képgaléria
Pintér Csilla adta át idén a Remény Szövetsége díjat
A sárkányölő lovagként elhíresült Szent György emléknapját, április 24-ét egyúttal a Rendőrség Napjaként is számon tartják hazánkban. A bűnüldöző szerv ez alkalomból megyei állománygyűlést tartott április 23-án, hétfőn a kecskeméti Három Gúnár Rendezvényházban, ahol hagyományosan a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtó munkatársai részesültek elismerésben. (Fotók: Mátyus István)

Az ünnepség részeként Pintér Csaba, a keceli Pintér Művek vezetője, a kecskeméti Wojtyla Barátság Központ Seniorátusának elnöke, a Porta Egyesület támogatója nevében leánya, Csilla Remény Szövetsége díjat, valamint jutalmat nyújtott át a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Keceli Rendőrőrsén szolgálatot teljesítő Sebestyén László rendőr főtörzsőrmesternek.

– Tizenkét esztendeje immár, hogy e napon a Pintér család valamely tagja elismerés átadásával fejezi ki a rendőri szerv iránti nagyrabecsülését. A tradíció apáról fiúra szállt; Pintér Józsefet Csaba fia, őt pedig a két unoka, Márk, majd most Csilla követte a sorban – nyilatkozta hírportálunknak Pintérné Farkas Csilla, az adományozó hitvestársa, aki továbbá elmondta: – Mindenkor hálás érzés pozitív kezdeményezések mellé állni. Megbecsülni a rendőrök munkáját, évente legalább egyszer kifejezésre juttatni, hogy nagyra értékeljük, amit tesznek a nyugalmunkért, biztonságunkért, végtelen örömünkre szolgál.

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház