Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2018. április 29. 21:33

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hét ünnepei, szentjei:

Csütörtök: Szent Fülöp és Szent Jakab apostolok

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         A héten hétfőn reggel 7.30-kor tartunk szentmisét. Kedden nem lesz szentmise!

2.         A csütörtöki szentségimádás elmarad!

3.         Jövő vasárnap anyák napi műsorral kedveskednek hittanosaink az édesanyáknak a 10.00-kor kezdődő szentmisén.

4.         Imádkozzunk elsőáldozóinkért, május 13-án a plébániai csoportunk tagjai, május 27-én a Szent Imre Iskola csoportjában készülők járulnak első szentáldozáshoz a délelőtti (10.00) szentmisén.

5.         Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is napközis táborra várjuk a hittanos gyermekeket és a plébániánkhoz tartozó családok gyermekeit. Két turnust indítunk az iskolai szünet első két hetében (június 18-22 és 25-29.). Részletek a hirdetőtáblán és az előtérben elhelyezett szórólapokon.

6.         Idei Plébániai Közösségi táborunk július 11-15. közte kerül megrendezésre Szarvason, a Gál Ferenc Főiskola épületében. Jelentkezési és információs lap az előtérből vihető. Várjuk a régi és új jelentkezőket!

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház