Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2018. június 7. 22:53 | Szerző/forrás: hiros.hu

Kecskemét polgármestere köszöntötte a pedagógusokat a Móra Ferenc Általános Iskolában

Kecskemét polgármestere köszöntötte a pedagógusokat a Móra Ferenc Általános Iskolában
Megtelt a Móra Ferenc Általános Iskola tanári irodája 2018. június 6-án, szerdán délután. Az iskola egykori diákjával, Szemereyné Pataki Klaudiával, Kecskemét polgármesterével együtt köszöntötték ugyanis az intézmény pedagógusait - tudósított a hiros.hu

Virágokkal és egyéb apró ajándékokkal köszönték meg Pedagógusnap alkalmából a Móra Ferenc Általános Iskola tanárainak munkáját. Az iskola tanárai hegedűjátékkal, két diák pedig versekkel gazdagította a rendezvényt.

Szemereyné Pataki Klaudia köszöntötte az intézmény mostani és egykori pedagógusait, akik 30 évvel ezelőtt erősítették az iskola tanári gárdáját. Ajándékkal is készült: mostantól kézzel fogható emlék lesz az oktatási intézményben a májusi flashmob eredménye.

A polgármester örömmel vett részt az eseményen, ugyanis itt töltötte általános iskolai éveit. Beszédében hangsúlyozta, hogy rengeteget köszönhet a jelenlévő egykori tanároknak, hiszen az iskolában tapasztalhatta meg először, mit is jelent a közösség. Ma pedig pontosan ezért dolgozik.

Kecskésné Marthi Marianna, tagintézmény-vezető is külön megköszönte a tanárok lelkiismeretes munkáját.

Az önkormányzat mindig is támogatta az iskolát, a rendezvényen pedig az is kiderült, hogy a jövő évben energetikai korszerűsítésre, többek között a nyílászárók cseréjére is sor kerül az épületben.

Kövessen minket a Facebookon is!