Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. június 11. 22:14 | Szerző/forrás: keol.hu

Újabb profi üzleti közösség alakult meg Kecskeméten

Újabb profi üzleti közösség alakult meg Kecskeméten
Kiemelt eseményhez érkezett el a BNI® kecskeméti Aegopolis csoportja: június 8-án egy gála keretében ünnepelték meg, hogy a világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezetének részévé váltak.

A Business Network International (BNI®) 2008 óta van jelen Magyarországon, azóta már közel 1000 vállalkozás döntött úgy, hogy a jutalékmentes, bizalmi alapon adott ajánlások modelljét kívánja követni. Az „Aki ad, az nyer!"® filozófiát alapul vevő szervezet a kapcsolati tőke értékét kiemelten fontosnak tartja, ezért tagjai számára heti rendszerességű üzleti találkozókon biztosít lehetőséget a konkurenciamentes, bizalmi környezetben történő üzletelésre.

Ehhez az egyre dinamikusabban növekvő, hatékony üzleti közösséghez csatlakozott a kecskeméti Aegopolis csapat is, melynek tagjai szerdánként várják a megyeszékhely és környékén tevékenykedő vállalkozókat Magyarország legkiterjedtebb networking hálózatába.

Az Aegopolis csapat tagjai közt a regionális üzleti életből több ipari (pl.: fúvókákkal, felépítmény-szervizzel foglalkozó) cég is jelen van, emellett találunk többek közt pályázatírással, autókölcsönzéssel, diákétkeztetéssel, könyveléssel, valamint pénzügyi, közbeszerzési jogi tanácsadással, zár- és árnyékolástechnikával, rendezvényszervezéssel, webfejlesztéssel, grafikai munkálatokkal foglalkozó vállalkozást is.

A legújabb BNI-tag vállalkozások célja, hogy Magyarország legnagyobb megyéjét hazánk networking vérkeringésébe bekapcsolva fokozhassák a térség elmúlt években elindult gazdasági fejlődését.

Kövessen minket a Facebookon is!