Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. július 17. 18:32

Biztonságtechnikai kamerarendszerekről a Wojtyla Házban

Képgaléria
Biztonságtechnikai kamerarendszerekről a Wojtyla Házban
A közelmúltban helyileg telepített külső-belső kamerák kerültek terítékre Riczu Péter távközlési szakember keddi előadásában. Az üzembe helyező Art-Telecom Kft. ügyvezetője elmondta a népkonyha gondozottjainak, miért vált szükségessé az intézményben a korábbi berendezések „nyugdíjazása”. (Fotók: Tódor Norbert)

Az elavult analóg technológia kiváltása digitálisra azért volt elkerülhetetlen, mert jelentősen növekedett a megfigyelendő terület nagysága a Wojtyla Házon belül, illetve közvetlen környezetében, a szociális létesítmény mindkét utcafrontját és a kerékpártárolót is ideértve. Az elmúlt időszak viráglopási ügyei, rongálási esetei határozottan rávilágítottak a tényre; megszaporodtak a vagyon elleni bűncselekmények, garázda cselekedetek a környéken. Mindezek, továbbá a fokozott biztonságérzet igénye vitte rá Farkas P. József alapító-igazgatót, hogy az Art-Telecom Kft. szakembereivel felszereltesse a biztonságtechnikai területen etalonnak számító kínai Hikvision cég 8+1 pontos kamerarendszerét – magyarázta a karitatív szervezet ellátottjainak Riczu Péter.

Hozzátette: „a Wojtyla sorsközösség egy hatalmas család, ahol nem csak magatokra és egymásra, hanem minden más, számotokra fontos értékre is vigyázni kell”, miközben az új technikai eszközökről  készült és a munkálatokat bemutató fotókkal illusztrálta beszámolóját.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Szegények Akadémiája