Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. július 23. 23:06 | Szerző/forrás: keol.hu

Kamera Família - Kreatív fotópályázat alsó tagozatos diákoknak

Kamera Família - Kreatív fotópályázat alsó tagozatos diákoknak
Kreatív fotópályázatot hirdet Kamera Família néven, „A család" témában a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház a megye általános iskoláinak alsó tagozatos diákjai részére.

Fényképezd le! Írj róla! Küldd el!

A pályázatra szánt fényképeket A/5 méretben, fotópapírra nyomtatva várják. Azt kérik, minden pályázó írja meg kézzel - legfeljebb A/5 méretben -, hogy a megörökített nyári, családi pillanat miért kedves és fontos a számára.

A fotókat - a kitöltött pályázati felhívással - postai úton vagy személyesen a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház címére várják (6000 Kecskemét, Reile Géza utca 22.).

Beküldési határidő: 2018. szeptember 17. (hétfő)

A legjobbnak ítélt képek készítői - a fotókból rendezett tárlat megnyitója keretében - értékes díjakban részesülnek. A nyeremények között szerepel élménypark és élményfürdő belépő, valamint különféle összegű kultúra utalvány.

A programot a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház valósítja meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával.

További információ és jelentkezési adatlap az [email protected] e-mail címen vagy a +36 20 332 3850-es és a +36 20 310 1850-es telefonszámokon kérhető.

Kövessen minket a Facebookon is!