Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. augusztus 31. 20:56

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2018. szeptember 3.

Hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Nagy Szent Gergely pápa és egyháztanító

Szerda: Kalkuttai Szent Teréz

Péntek: Szent Márk, István és Menyhért kassai vértanúk

Szombat: Szűz Mária születése (Kisboldogasszony)

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Az új tanévben induló hittanos / közösségi csoportjaink listája és indulási időpontjai a hirdetőtáblán olvashatók!
            Indul ismét Katekumen csoport és Bibliaóra felnőtteknek. Gyermekeknek, fiataloknak elsőáldozási felkészítő, felső tagozatos csoport, középiskolás csoport és ministráns közösség. Időpontok és információk a hirdetőtáblán olvashatók! Mindegyik csoporthoz lehetőség van csatlakozni!

2.         Hittanos évnyitó szentmisére az iskolatáskák megáldásával és ministráns avatással szeptember 16-án 10.00 órakor kerül sor.

3.         „Szentségimádás Iskolája” program indul a plébánián, október 10-től, szerdánként kéthetente. A 12 alkalmas programra a regisztráció megindult, regisztrálni a Plébánia munkatársainál lehet! Részletek a plakáton olvashatók!

4.         Elkészült a Plébánia idei tanévre szóló program/információs füzete, az előtérben megtaláljátok, vigyetek belőle!

5.         Az Eucharisztikus Kongresszus előkészületeként „Forráspont – egy nap Jézussal” címmel ifjúsági lelkinapra várják a fiatalokat szeptember 15-re a Budapestre a MOM Sport központba. A részvétel regisztrációhoz kötött. Tervezett program és regisztráció valamint a plakát a https://www.iec2020.hu/forraspont oldalon érhető el.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház