Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. augusztus 31. 21:10 | Szerző/forrás: keol.hu

Vetélkedőn mérték össze tudásukat az egészségügyi szakdolgozók

Vetélkedőn mérték össze tudásukat az egészségügyi szakdolgozók
A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete immár hagyományként, ebben az évben ötödik alkalommal rendezte meg szakmai versenyét 2018. augusztus 30-án, amelyen 6 csapat mérte össze szaktudását.

A versenyen a Kiskunhalasi Kórházból, a Bács-Kiskun Megyei Kórházból, a Bajai Kórházból, a Kalocsai Kórházból, a Szent-Györgyi Albert Szakközépiskolából és a Honvéd Kórházból érkezett csapatok vettek részt.

A versenyt ezúttal is a Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában rendezték. A résztvevő egészségügyi szakdolgozók bizonyíthatták elméleti tudásukat és bemutathatták gyakorlati felkészültségüket. A szakmai vetélkedőn egyformán fontos volt a szakmai felkészültség, a humor és a csapatmunka. Semmelweis Ignác születésének 200. évfordulója tiszteletére történelmi kérdések is szerepeltek.

A Kiskunhalasi Kórház „Csipkervarrók" nevű csapata nyerte meg a versenyt, és ők képviselik megyénket az országos fordulón, amit 2018. október 12-én a Lurdy-Házban rendeznek meg.

Második helyezett a Bajai Kórház „BAJtársAk" névre keresztelt társulata, a harmadik helyen pedig a Kecskeméti Megyei Kórházból érkezett Fogaskerék csapata lett.

Kövessen minket a Facebookon is!