Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. szeptember 21. 13:08 | Szerző/forrás: keol.hu

Fantasztikus hangulat a Nemadomfel Együttes koncertjén a Református Templomban

Fantasztikus hangulat a Nemadomfel Együttes koncertjén a Református Templomban
Csütörtökön (2018. szeptember 20-án) este szeretetben fürdött a Kecskeméti Református Templom. De nem csak az épületet, hanem a jelenlévők szívét is átjárta egy különös érzés: bátorsággal, hittel, magabiztossággal és tömérdek szeretettel töltődtek a Nemadomfel Együttes koncertjén.

A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült) előadók. Repertoárjukban saját szerzemények, és ismert klasszikus slágerek is megtalálhatók. Elsődleges céljuk, hogy segítsenek a hátrányos helyzetű személyeknek: felfedezzék és kiérleljék magukban azt a lelki erőt és azokat a képességeket, amelyek által mindenki a legtöbbet hozhatja ki saját életéből.

A kecskeméti koncerten is erőt adtak a jelenlévőknek. Akár ép ember, akár sérült volt. Akik közül sokan néha kitöröltek egy-egy könnycseppet a szemük sarkából. A mosolygó arcokról viszont tükröződött, hogy biztatást, szeretetet kaptak a sérült emberek énekétől a templomban.

Kövessen minket a Facebookon is!