Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. szeptember 28. 22:33 | Szerző/forrás: keol.hu

Ezúttal is sikeres volt a kecskeméti állásbörze

Ezúttal is sikeres volt a kecskeméti állásbörze
Kecskemét az álláskeresők paradicsoma lett néhány éven belül - jelentette ki Gaál József alpolgármester, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke pénteken délelőtt a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya által rendezett állásbörzén. A városban jelenleg is folytatott, valamint tervezett vállalati beruházások ugyanis több ezer új munkavállalót igényelnek Kecskeméten, és egyre nehezebben találnak maguknak munkaerőt a kecskeméti cégek.

A 2018. szeptember 28-án, pénteken a Klapka utcában rendezett állásbörzén 18 munkáltató közel 100 munkakörben összesen 500 állást kínált. Emiatt nem csak szlogen volt, hogy „ma sikerülni fog!", hiszen aki akart dolgozni, az talált munkát magának a börzén.

A megnyitón Gaál József után dr. Borics Attila, a Kecskeméti Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese szintén köszöntette az érdeklődőket. Aki a beszédében külön is kitért arra, hogy megköszöni munkatársainak a börze előkészítését, a szervezésbe fektetett energiát, és magát a börze megrendezését.

Kövessen minket a Facebookon is!