Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. október 11. 22:45

Lions Gálaest a Hírös Agórában

Képgaléria
Lions Gálaest a Hírös Agórában
A fehér bot napja alkalmából a három kecskeméti Lions klub - a tavaly rendezvényhez hasonlóan - közel 600 fős kulturális rendezvényt szervez 2018. október 12. 19:00-tól pénteken a Hírös Agórában, ahol mintegy 400 támogatott vehet részt ingyenesen.

A kulturális élményen túl ez a rendezvény karitatív tevékenység nyilvánosságára is példa. Az esemény keretén belül 44 gyengén látó embertársunknak adományozunk a mindennapi életüket megkönnyítő eszközöket: a szemükre készült szemüvegeket, hangos vércukormérőt és hangos órát. A szervezési feladatokba a Kecskeméti Szent László Lions Club Leo klubjának 16-22 éves fiataljait is bevonásra kerülnek.

Támogatottak a következő intézményekből kerülnek ki: Kecskeméti SOS Gyermekfalu, Kecskeméti Óvoda Általános Iskola Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium, Gyermekotthon és Szociális Intézmény Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Juhar utcai Tagintézménye, Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóssága Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézménye, Magyar Vakok és Gyengén látók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete, KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete, Karol Wojtyla Barátság Központ mélyszegénységben élő gondozottai Bács-Kiskun Megyei Kórház, szemészeti, pszivhiátriai és onkológiai osztályain dolgozók. Ezekkel az intézményekkel, szervezetekkel klubok hosszú évek óta segítő kapcsolatban állnak.

A kulturális program a következő lesz: Lions Gálaest A Gálaest előtt 17.30 perctől egy külön teremben minden megajándékozott szemére igazítjuk a szemüvegkereteket.

A 19:00-kor kezdődő Gálaest programja: Kecskemét Városi Fúvószenekar Beke Márkkal Az ÉZI néptáncosai, Az ÉZI legtehetségesebb szólistái, Aurin Leánykar

Műsoridő: kb. 60-80 perc szünet nélkül

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház