Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. november 22. 22:02 | Szerző/forrás: keol.hu

Prima Díjátadó Gála – Pénteken este minden kiderül

Prima Díjátadó Gála – Pénteken este minden kiderül
Pénteken este átadásra kerülnek a megyei Prima díjak. A hónapokkal ezelőtt lezajlott jelölések, a 10 kategóriagyőztes kiválasztása és a közönségszavazás lebonyolítása után így végre pénteken este kiderül, hogy kik vehetik át a 2018. évi megyei Prima díjakat és ki lesz a Közönségdíjas.

Az ősz legrangosabb kulturális eseményén, a 2018. november 23-án, pénteken este a kecskeméti Four Points by Sheratonban megrendezésre kerülő megyei Prima Díjátadó Gálán adják át a hatalmas erkölcsi elismerést képviselő díjakat.

Az est meghívottjai között szerepelnek a megye legnagyobb vállalatainak vezetői, azok a kis- és középvállalkozások képviselői, akik támogatásából létrejöhetett ez a rangos elismerés. Jelen lesznek még Bács-Kiskun megye és Kecskemét megyei jogú város vezetői, vezető tisztségviselői és természetesen a 10 kategóriagyőztes, azaz a Prima díj jelöltek.

A meghívott vendégek egy izgalmakkal teli, színvonalas műsorszámokkal színesített estélyre számíthatnak, melyen a megnyitó beszédet az est házigazdája, Weninger Richárd a VOSZ Bács-Kiskun megyei szervezetének elnöke fogja tartani.

A vállalkozói összefogásból megszületett rangos Prima díjak küldetése, hogy általuk a tudomány, a kultúra és a sport valamely területén jelenős eredményt elérő személyek méltó kitüntetésben részesüljenek. Az erkölcsi elismerésen túl a 3 Prima díj mellé 1-1 millió forintnyi pénzjutalom is társul, míg a Közönségdíjjal fél millió forint jár.

Ugyancsak ezen az estén kerülnek majd megemlítésre és átadásra az országos és megyei Év Vállalkozói Díjak, valamint a kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért járó díj is.

Kövessen minket a Facebookon is!