Az olasz konyha remekét ízlelték a Wojtyla Ház szegényei
Caruso Annunziato, a Cézár Étterem tulajdonosa és főszakácsa megbízásából Molnár Zoltán készített ebédet ma a Wojtyla Ház sorsközössége számára. Az olasz származású úriember immáron huszonkét esztendeje vezeti éttermét Kecskeméten, rendkívüli sikerrel. Ő is „lentről” kezdte, tehát tudja, milyen érzés, ha - finoman szólva - nem tehetős az ember. Ez tükröződik vissza abban, ahogyan a szegénységről gondolkodik: ha valakinek több adatik, adjon belőle azoknak, akiknek kevesebb jutott. Az olasz mesterszakácsnak köszönhetően ismét étteremben érezhették magukat a Wojtyla Ház szegényei, ezúttal szám szerint mintegy százhúszan: szerda délben borsólevest és zöldséges pennét fogyaszthattak kenyérrel, süteménnyel. Ételosztás előtt a Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Körének művészei verses előadással emelték az alkalom fényét. (Fotók: Mátyus István)