Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2019. február 16. 20:33

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2019. február 17.

Hét ünnepei, szentjei:

Péntek: Szent Péter apostol székfoglalása

Szombat: Szent Polikárp püspök és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Hétfőn (02.18.) a 18.00-kor kezdődő szentmise után képviselőtesti ülésre várjuk a testületi tagokat a tanácsterembe.

2.         Kedden (02.19.) Kisgyermekes szentségimádásra várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól a kápolnába.

3.         Szerdán (02.20.) 18.00-tól a Nagytemplomban veszünk részt szentmisén, ahol az Eucharisztikus világkongresszus missziós keresztje előtt imádkozhatunk. Ezen a napon a szentmisét Hatházi Róbert plébános atya mutatja be. Imádkozzunk minél többen együtt ezen az estén a Nagytemplomban.

Ezen a napon a bibliaóra értelemszerűen elmarad!

4.         Szombaton (02.23.) hagyományos Plébániai farsangi „batyus” bálra 18.00-tól kerül sor. Hittanosok műsora, jelmezverseny, tombola, zene, tánc a program az előző évekhez hasonlóan!

5.         Vasárnap (02.24) a 10.00-kor kezdődő szentmisében a betegek szentségének közösségi kiszolgáltatására kerül sor. A szentséget felvétele lehetséges mindazoknak akik, egészsége idős kor vagy tartós betegség miatt veszélyben van. A szentség felvételéhez a „kegyelem állapotában” szükséges lenni, ezért, aki szeretné felvenni, gondoskodjon a szentgyónás elvégzéséről a betegek szentségének felvétele előtt!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház