Július 18. csütörtök, Frigyes
Hírek, események 2019. december 4. 13:10

Héjja János szolgált ebéddel

Képgaléria
Héjja János szolgált ebéddel
Héjja János vállalkozó felajánlásával került szerda délben melegétel a Wojtyla Barátság Központ gondozottjainak böjtös asztalára. A vendéglátó maga osztotta ki adományát a népkonyha százhúsz ellátottja társaságában. A karitatív eseményen Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke is tiszteletét tette. (Fotók: Mátyus István)

Amikor több mint harminc évvel ezelőtt megnyílt az első McDonald's Magyarországon, az utcán kígyózó több száz méteres sorban ott állt fiaival Héjja János is, hogy megkapják életük első „mekis” hambiját. Akkor még nem értette, minek ez a nagy felhajtás, mostanra azonban már többmilliárdos árbevételt realizál ezekből a hamburgerekből. A Peki Restaurant Kft. tulajdonosa és ügyvezetője immáron öt vidéki éttermet vezet, nemzetközi mércével mérve is komoly sikerekkel.

– Csodálattal tekintek erre a közösségre. A Wojtyla Ház üzemeltetőinek kezdeményezése országos szinten is példaértékű. Hogy mennyire jó ügy ez, bizonyítja, milyen sokan csatlakozunk támogatóként – fogalmazott Héjja János, mikor köszöntötte az étkezdében ebédért sorban álló rászorultakat.

Rideg László is üdvözölte a szegényeket. – A közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű adománygyűjtő akciójára szeretném felhívni a figyelmet. Ez minden emberre vonatkozik! Hosszú a hónap, ez az időszak mindannyiunk számára szóljon arról, hogy mindenki igyekezzen jónak lenni – hangsúlyozta a Megyei Közgyűlés elnöke.

Ma délben rizseshúst fogyasztottak Kecskemét ínségesei. A menühöz savanyúság, félegyházi kenyér és sütemény is dukált.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház