Gombás étel a gombászklubosok és Farkas Ágó felajánlásával
A Kecskeméti Gombász- és Gyógynövényklub jelenlévő képviselői főztek szombaton ebédet a Wojtyla Barátság Központ gondozottjai számára. A nemes lelkű vendéglátók és a népkonyha szorgos konyhai dolgozói gombából és csirkehúsból készült tokánnyal, valamint főtt tésztával, kenyérrel, szaloncukorral kedveskedtek a szociális intézmény szegényeinek. A menü ízvilágát csillagos ötösre értékelték a népkonyha rászorultjai. Jutott is nekik repeta bőven a fejedelmi étekből, melyhez Farkas Ágó, az AS Ágó's Secret – Farkas Ágó Power Plate és Életmód Stúdió vezető trénere, egyben tulajdonosa biztosított kiváló minőségű, egyben bőséges mennyiségű alapanyagot. Az elesettek vasárnapi hidegcsomagjai dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek jóvoltából készülhettek el. (Fotók: Tódor Norbert)