Július 18. csütörtök, Frigyes
Hírek, események 2020. május 11. 13:46

Állat-örökbefogadásra biztatnak a Wojtyla Ház fenntartói

Képgaléria
Állat-örökbefogadásra biztatnak a Wojtyla Ház fenntartói
Csacsietetéssel kívánta felhívni a figyelmet a Kecskeméti Vadaskert állatainak örökbefogadására a Wojtyla Barátság Központot tizenöt éve létrehozó és működtető Farkas házaspár: Farkas P. József alapító-igazgató, valamint Farkasné Pásztor Jolán, a szociális intézmény társalapítója. (Fotók: Tódor Norbert)

Múlt vasárnapi demonstratív akciójukkal arra kívántak rámutatni a szervezők, hogy a Kecskeméti Vadaskert vezetősége örömmel fogad felajánlásokat támogató örökbefogadás formájában.

Az állatkert mindenki számára megfizethetővé szeretné tenni e lehetőséget, ezért a minimális összeget mindössze 5.000 Ft-ban határozták meg. Természetesen ennél nagyobb hozzájárulás is befizethető, melyet pénztárukban vagy postai csekken lehet megtenni. Egy állatfajt többen is örökbe fogadhatnak. 10.000 Ft-tól réztáblát helyeznek ki az állat kifutója mellett, megjelölve az örökbefogadó nevét és a támogatás időtartamát. Az örökbefogadás egy évre szól, melyről oklevelet adnak át a Vadaskert munkatársai.

– A Wojtyla Barátság Központ 2019. október 4-én, Assisi Szent Ferenc emléknapján vett párfogásba egy akkor három hetes kis csacsit. Többször is meglátogattuk azóta, így ma már ismerősként fogad minket, amikor megjelenünk az élettere mellett és hozunk neki zöldséget, gyümölcsöt, amit mindig örömmel eszeget néhány főt számláló társaságunkban – mondta a helyszínen Farkas P. József, miközben sárgarépát nyújtott át a kerítés túloldalán finom falatokra váró „Wojtyla szamarának”.

Az etetésen megjelent Gyuris Dávid zöldségüzlet-tulajdonos és egyik barátja is, akik Farkasék mellett szintén élelemmel kínálták a takaros jószágot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház