Július 18. csütörtök, Frigyes
Hírek, események 2020. június 10. 11:15

Csík János és a Mezzo muzsikált a Wojtylában

Képgaléria
Csík János és a Mezzo muzsikált a Wojtylában
Szerdán újabb zenei csemegében lehetett részük a Wojtyla Barátság Központ szegényeinek. Délben Csík János és a Mezzo húzta a talpalávalót a népkonyha ebédlőjében. Az ismert művészekhez Szabó-Kocsis Zsuzsanna énekesnő is csatlakozott. (Fotók: Mátyus István)

Csík János és társai sokadszor fordultak meg a szociális intézményben. A sorsközösség tagjai mindig nagy örömmel fogadják a művészeket. Ebéd előtt ezúttal Kecskemét környéki és erdélyi dallamokkal, valamint alternatív rockmuzsikával – Szabó Balázs szerzeményével – lepték meg a nehézsorsú embereket.

A zenés eseményen a civil szervezetet támogatók közül többen is részt vettek. Ezúttal Kő Ferenc festőművész, Csizmadia László, a Hotel Három Gúnár tulajdonosa, valamint Cselik Beatrix, a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyei Katolikus Karitász igazgatója látogatott a Wojtyla Házba.

Csütörtökön sem maradnak zeneszó nélkül az elesettek. Ebédosztást megelőzően a Martin György-emlékplakettel, Kodály Zoltán-díjjal és Príma-díjjal kitüntetett Kecskemét Táncegyüttes érkezik az Egressy utcai épületbe, hogy színes, zenés-táncos előadással szórakoztassa a hírös város ínségeseit.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház