Április 18. csütörtök, Andrea, Ilma
Hírek, események 2020. augusztus 6. 11:11

Balogh Levente volt a Wojtyla Ház vendége

Képgaléria
Balogh Levente volt a Wojtyla Ház vendége
Hazánk egyik legismertebb üzletemberét köszöntötték Balogh Levente személyében a Wojtyla Barátság Központ gondozottjai. A Wojtyla Akadémia programsorozat keretében létrejött csütörtöki találkozón szakmai karrierje alapvetéseiről beszélt a Szentkirályi ásványvíz termékmárka megálmodója. (Fotók: Mátyus István)

– Édesapám teremtette meg az alapot, a Szentkirályi márkanév felépítése viszont rám várt. A hitelességet tartom elsődlegesnek. Tizenhat év alatt egy negatív cikk sem jelent meg rólunk, pedig minden héten feljelentettek bennünket, mégsem találtak semmit. Személy szerint örültem ezeknek, mert így minden héten papírt kaptunk arról, hogy kiváló minőséget produkálunk – szögezte le a múlt kapcsán hallgatóságának a Central European Mineral Water Holding elnöke.

Szerinte, a normális üzletember, ha pénzt keres, nem ékszerekre költi, hanem további befektetési lehetőségeken töri a fejét. Hozzátette, alkotó embernek kell lenni. Aki csupán gazdasági alapon vállalkozik, előbb-utóbb ráfázik. Az értékteremtés viszont hosszú távon is kamatozik.

Magától értetődően elhangzott az ilyenkor megkerülhetetlen kérdés: mi a siker titka? – Ha tudnám a titkot, sokkal gazdagabb lennék. Szerintem abban vagyunk jobbak, hogy amit jól csinálunk, nem tudja tönkretenni az, amit rosszul – válaszolta sejtelmesen Balogh Levente.

A Cápák között című televíziós műsorral kapcsolatos szerepéről kijelentette, sok tehetséges fiatallal futott össze, akik 18-19 évesen már vérbeli profik, köztük többen is kecskemétiek. Kiváló ötleteik vannak, amelyek megvalósításába érdemes pénzt fektetni.  – Olyannal is találkoztam, aki csak azért nem tudott eddig céget alapítani, mert még nem töltötte be 18. életévét – mondta.

Kikapcsolódásáról így fogalmazott: – Nem nagyon szeretek utazni, szeretem Magyarországot. Nyáron irány a Balaton és az Adria.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Szegények Akadémiája