Július 18. csütörtök, Frigyes
Hírek, események 2020. november 6. 11:22

A Rotary Club Kecskemét szolgáltatta a wojtylások pénteki ebédjét

Képgaléria
A Rotary Club Kecskemét szolgáltatta a wojtylások pénteki ebédjét
Az elesetteket, nélkülözőket, elhagyatottakat is patronáló Rotary Club Kecskemét időről időre támogatásban részesíti a Wojtyla Barátság Központ sorsközösségét. Látván a népkonyha mostani nehéz helyzetét, a civil szervezet újabb színvonalas ebéddel gazdagította a szociális intézmény étkeztetési programját. (Fotók: Mátyus István)

A helyi Rotary Club tagjai ráéreztek ama tényre, hogy jelen körülmények között minden eddiginél szükségesebb a hathatós baráti segítség.

A rotarysok elsőként Farkas P. Józseffel, a Wojtyla alapítójával találkoztak. Szó esett a mindennapi feladatokról, majd a vendégek megtekintették az újonnan megjelent Wojtyla 15 című díszkötetet. A kiadvány a karitatív létesítmény megalapítása óta eltelt 15 év eseményeit öleli fel.

A rászorultakat Asztalos Tamás elnök, Csizmadia László háznagy, a Hotel Három Gúnár tulajdonosa és Riczu Péter tagjelölt fogadta a népkonyha főbejáratánál.

Néhány biztató gondolat elhangzása után kezdetét vette az ételadagok kiosztása. Az ízletes harapnivalót a Hotel Három Gúnár mesterszakácsa készítette el. A kétfogásos menüt, mely gulyáslevesből és túrós csuszából állt, mandarin tette teljessé. A gyümölccsel Gyuris Dávid lepte meg a nélkülözőket.

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok