Április 20. szombat, Konrád, Tivadar
Hírek, események 2020. december 6. 22:19

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

2020. december 6.

A hét ünnepei szentjei:

Hétfő: Szent Ambrus, püspök és egyháztanító

Kedd:  A Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatása

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.       Hétfőn (12.06.) a megszokott rendben egész napos szentségimádásra hívunk benneteket a kápolnába.

2.       Köszönjük az idei évben eddig befizetett egyházközségi hozzájárulást -közismertebb nevén „egyházi adót”. Kérjük, hogy aki még nem rendezte erre az évre tegye meg. Befizetni lehetséges az irodában és átutalással. A plébánia bankszámlaszámát megtaláljátok a honlapon.

3.       Idei adventi lelkigyakorlatunkat Megtestesülésről nevezett Krisztina nővér, a Nyolc Boldogság Közösség tagja vezeti. A lelkigyakorlatos elmélkedések december 14- 15- 16. (hétfő, kedd, szerda) este a 18.00-kor kezdődő szentmisék végén hangzanak el.

4.       Hétköznap és szombatokon 6.00-tól rorátéra várunk benneteket. A járványhelyzet miatt a nagyteremben lesznek a szentmisék, és nem tartunk agapét.

5.       December 12-én szombaton a plébánia iroda és az urnatemető nem tart nyitva.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház