Április 25. csütörtök, Márk
Hírek, események 2020. december 13. 21:22

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

2020. december 13.

A hét ünnepei szentjei:

Hétfő: Keresztes Szent János, áldozópap és egyháztanító

Kedd: Boldog Brenner János, áldozópap és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.      Adventi lelkigyakorlatunkra, a héten hétfőn, kedden és szerdán (12.14-16.) kerül sor. A lelkigyakorlatot Megtestesülésről nevetett Krisztina nővér, a Nyolc Boldogság Közösség tagja vezeti. A lelkigyakorlatos elmélkedésesek a 18 órakor kezdődő szentmisék végén hangzanak el.

A lelkigyakorlatos elmélkedéseket online is tudjátok követni élőben a Plébánia csatornáján továbbá YouTube csatornánkra is felkerülnek.

2.      A lelkigyakorlatos napokon nem tartunk rorátét. Hajnali szentmisékre a héten csütörtöktől szombatig várunk benneteket a már megszokott rend szerint 6 órától.

3.      Plébániánk Karácsonyi, ünnepi miserendjét, megtaláljátok kifüggesztve a bejáratoknál és a hirdetőtáblán.

Idén a járványhelyzet miatt nem tartunk pásztorjátékot és éjféli szentmisét, december 24-én 16 órától „vigilia” szentmisére várunk benneteket. December 25-én Karácsony napján, vasárnapi rend szerint tartunk szentmiséket.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház