Március 28. csütörtök, Gedeon, Johanna
Hírek, események 2021. december 18. 13:07

A kecskeméti rotaristák szolgáltak ebéddel a Wojtyla Házban

Képgaléria
A kecskeméti rotaristák szolgáltak ebéddel a Wojtyla Házban
A Rotary Club Kecskemét felajánlásával kerülhetett szombaton melegétel az elesettek böjtös asztalára. A Wojtyla Barátság Központ aktivistái ekkor százhúsz adag ízletes paprikáskrumplit és mákostésztát szolgáltak fel a szociális intézmény gondozottjainak. (Fotók: Mátyus István)

A jótékonyságot mindenekfelett zászlajára tűző, nemzetközi hátterű, országos lefedettségű Rotary Hungary helyi közössége figyelembe véve az igényeket és saját lehetőségeiket, rendszeresen támogatja a lakóhelyükön és annak környékén működő szociális, egészségügyi és gyermekjóléti intézményeket. Egyebek mellett évente több alkalommal szerveznek ebédosztást a Wojtyla Házban.

A karitatív szervezet tagsága nevében Csapó Tamás elnök köszöntötte a rászorultakat. Elmondta: a Rotary Club Kecskemét közeljövőt illető tervei között első helyen egy játszótér kialakítása szerepel, melyet mozgáskorlátozott gyermekek részére szeretnének létrehozni a főtéri Szent István szobor közelében.

A rendkívül gazdag ízvilággal jellemezhető finomságok önkéntesek közreműködésével kerülhettek a tányérokba. A menüt egy-egy alma tette teljessé. A vasárnapi hidegcsomagok a Kecskeméti Szentháromság Plébánia adománya révén jutottak el a nélkülözőkhöz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok