Április 30. kedd, Katalin, Kitti
Hírek, események 2021. december 31. 13:21

A kecskeméti pünkösdiek hívták ebédlőasztalhoz Kecskemét szegényeit

Képgaléria
A kecskeméti pünkösdiek hívták ebédlőasztalhoz Kecskemét szegényeit
A Kecskeméti Pünkösdi Gyülekezet hívőközössége és lelkipásztora, Szerdi Szilárd immáron több száz alkalommal adta bizonyságát az elesettek iránti nagylelkűségének a Wojtyla Barátság Központban. A 2021. év utolsó napján ismét nekik köszönhetően jutott melegételhez mintegy kétszáz rászorult embertársunk a népkonyha étkezdéjében. (Fotók: Mátyus István)

Szerdi Szilárd – aki egyéb szolgálatvállalása okán nem tudott részt venni a jótékonysági rendezvényen – előzetesen kifejtette: gyülekezetük egyik célja, hogy szolgáljanak a társadalom elesettjei felé. Jézus is arra hívott fel egyebek mellett, hogy a tanítványok támogassák a nélkülözőket. Nehézsorsú emberek mindig lesznek körülöttünk, és mi azzal, amink van, szeretnénk segíteni nekik.

Mindezek talaján tarhonyáshúst, uborkát, kenyeret, süteményt és csokoládét szolgáltak fel az ebédért sorban állóknak a Wojtyla Ház munkatársai, önkéntesei. Király József önkormányzati képviselő pedig Hamiló-rétessel kedveskedett csütörtökön és pénteken a hírös városban élő sorsüldözötteknek.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok