Somodi Ferenc református presbiter szolgált ebéddel
Aki Somodi Ferenc kecskeméti agrármérnök és családi gazdálkodó tanyáján jár, követlen betekintést kaphat egy sikeres mezőgazdasági vállalkozás életébe. A részben európai uniós támogatásból folyamatosan fejlesztett gazdaság mára eljutott odáig, hogy külföldre is exportálja termékeit. A vállalkozó eddigi sikereit, nagyszerű eredményeit szerényen ekként fogalmazta meg egykor a Wojtyla Barátság Központ ebédlőjében: „Köszönöm az Úrnak, hogy adhatok. Soli Deo Gloria – Egyedül Istené a dicsőség!” A kiváló szakember ajánlotta fel ugyanis a karitatív létesítmény százhúsz gondozottjának szombati étkét: gombás sertéstokányt tésztával, zöld salátával, kenyérrel és süteménnyel. A remek menüt Kovács Balázs, a Mokambo Étterem szakács-tulajdonosa főzte a vendéglő konyhájában. A kiváló étket Kolláth Andrea, a szociális-közművelődési intézmény igazgatóhelyettese szállította gépkocsijával a Wojtyla Házhoz. A vasárnapi hidegcsomagokat Simon Bencének köszönték a nélkülözők. (Fotók: Mátyus István)