Március 28. csütörtök, Gedeon, Johanna
Hírek, események 2022. május 10. 13:21

A műkerti sportegyesület látta vendégül a wojtylásokat

Képgaléria
A műkerti sportegyesület látta vendégül a wojtylásokat
Az SC Hírös-Ép Egyesület szeretetebédjét ízlelhették kedden a Wojtyla Barátság Központ gondozottjai. Ez alkalomból tisztelte meg jelenlétével a népkonyha sorsközösségét Kertész Zoltán elnök. Három fiatal edző sporttársa kísérte el a szociális intézménybe, ahol együtt köszöntötték a rászorultakat, végül az ebédosztásban is segédkeztek. A jótékonysági akció keretében milánói makarónit fogyasztott a karitatív létesítmény 120 elesettje, kenyér, Fornetti-sütemény és – Szappanos Gábor őstermelő jóvoltából – alma kíséretében. (Fotók: Mátyus István)

Kertész Zoltán, a Hírös-Róna Zrt. vezérigazgatója 1994-ben alapította az SC Hírös-Ép Egyesületet a célból, hogy kispályás labdarúgócsapatával el tudjon indulni az országos futsal bajnokságon. 1996-ban gyermek labdarúgással bővítette a klubot, amelyre azóta is fő profilként tekint.

Óvodáskortól kezdve 6-12 éves korig foglalkoznak a jövő reménységeivel. 2016-tól már felnőtt nagypályás csapatukba is várják a kecskeméti fiatalokat.

Játékosaik kezét 12 éves kort követően sem engedik el. Partnerkapcsolataik révén segítséget nyújtanak a szülőknek a gyermekük számára legmegfelelőbb klub kiválasztásában, hogy az ifjú sportolók fejlődése töretlen maradjon. Mindezen felül ajtajuk mindig nyitva áll a volt játékosok előtt.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok