Április 18. csütörtök, Andrea, Ilma
Hírek, események 2022. június 4. 14:11

A Rotary Club Kecskemét szolgáltatta a wojtylások szombati ebédjét

Képgaléria
A Rotary Club Kecskemét szolgáltatta a wojtylások szombati ebédjét
Az elesetteket, nélkülözőket, elhagyatottakat is patronáló Rotary Club Kecskemét időről időre támogatásban részesíti a Wojtyla Barátság Központ sorsközösségét. Látván a népkonyha mostani nehéz helyzetét, a civil szervezet újabb karitatív ebédosztással pártfogolta a szociális intézmény szegényeit. (Fotók: Tódor Norbert)

A helyi Rotary Club tagjai úgyszintén ráéreztek ama tényre, hogy jelen gazdasági körülmények között minden eddiginél szükségesebb a hathatós baráti segítség.

A tagság részéről Németh László kormányzó, Csizmadia László háznagy, a Hotel Három Gúnár tulajdonosa és Asztalos Tamás titkár köszöntötte a rászorultakat a Wojtyla Ház ebédlőjében, majd rögtön utána kezdetét vette százhúsz ételadag kiosztása. A menü kolbásszal gazdagon megrakott gombapörköltből és főtt tésztából állt, emellett fejenként egy-egy csomag Túró Rudi, valamint konzerv került az elesettek böjtös asztalára.

A hétvégi hidegcsomagok kiosztása Városföld Község Önkormányzata és Gulyás János, a Bács-Zöldért Zrt. tulajdonosa jóvoltából válhatott valóra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok