Április 20. szombat, Konrád, Tivadar
Hírek, események 2022. november 15. 13:35

Különdíjat nyert a Wojtyla Ház gondozottja

Különdíjat nyert a Wojtyla Ház gondozottja
November 12-én az Együtt egy szebb jövőért projektnek köszönhetően ismét megvalósult a "Fuss az egészségedért - Libafutam" futóverseny Kiskőrösön. Különdíjban részesült Csomai Zsolt mozgássérült sportoló, a Wojtyla Barátság Központ egyik gondozottja, aki Handbike-al teljesítette a félmaratont, míg kísérője Albert Ferenc görkorcsolyával tette meg a 21 km-es távot.

A versenyre november 10-ig lehetett online regisztrálni, de helyszíni regisztrációra is lehetőség volt.

November 12-én délelőtt 09:45-kor kezdődött a helyszíni regisztráció, ahol az online regisztrálóknak ajándékkal kedveskedtünk. Nekik is meg kellett jelenniük a helyszíni regisztrációnál, mivel a rajtszámot, bokachipet és ajándékott itt vehették át. Végül összesen 156-an regisztráltak a versenyre.

Reggel 09:00-tól 11:00-ig a kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda munkatársai a Petőfi Sándor Művelődési Központ aulájában állapotfelmérést végeztek, melynek során vérnyomásmérésen, valamint testösszetétel mérésen lehetett részt venni László Luca, az EFI Iroda munkatársának segítségével. Szlávik-Kupán Emese dietetikus dietetikai- és életmód-tanácsadással várta az érdeklődőket.

10:45-től Ambrusné Torma Petra tartott közös bemelegítést a futóknak.

11 órakor Domonyi László, Kiskőrös város polgármestere elindította a versenyt. A futók Akasztó irányába indultak a kerékpárúton, ahol 5-10-21 km-es távokon mérettették meg magukat. A befutóban ajándékkal, ludaskásával, zsíroskenyérrel, teával kedveskedtünk a versenyzőknek.

Különdíjban részesült Csomai Zsolt mozgássérült sportoló, a Wojtyla Barátság Központ egyik gondozottja, aki Handbike-al teljesítette a félmaratont, míg kísérője Albert Ferenc görkorcsolyával tette meg a 21 km-es távot.

Kövessen minket a Facebookon is!