Március 29. péntek, Auguszta
Gazdaság 2023. február 2. 09:39

Legyen Ön is a szakmája mestere!

Legyen Ön is a szakmája mestere!
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mestervizsgára felkészítő mesterképzéseket szervez az építőipar, az épületgépészet, a kereskedelem, a specializált gép- és járműgyártás, valamint a szépészet ágazatában. 2023 tavaszán autószerelő, autóelektronikai műszerész, kőműves, gázfogyasztóberendezés- és csőhálózat-szerelő, kereskedő és kozmetikus szakmákban indulnak mesterképzések, és zajlak majd a vizsgák.

A mestervizsga célja, hogy a szakemberek számára biztosítsa a szakmai fejlődés és az egzisztenciális életpályamodell, karrier kialakításának lehetőségét, valamint a tanulóképzéshez és vállalkozásvezetéshez szükséges ismeretek elsajátítását. Tanúsítsa a vállalkozás működtetéséhez szükséges szakmai, gazdasági, pénzügyi, vezetési, munkaügyi és jogi ismeretek megszerzését és készségszintű ismeretét. Teremtse meg a szakmai megbecsülés, anyagi, erkölcsi elismerés és bizalom garanciáját.

A mestervizsgára való jelentkezés feltétele a szakmai képesítést igazoló közokirat vagy annak hiteles másolata, valamint a mestervizsga-követelményben meghatározott szakirányú szakmai gyakorlat (szakképesítésenként eltérő, de általában 3-8 év) megléte és annak igazolása 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolással, vagy a nyilvántartásba vételt tanúsító igazolással, adott esetben cégkivonattal.

Sikeres mestervizsga esetén a vizsgázó mesterlevelet kap ünnepélyes mesteravató keretében.

2023. február 28-ig lehet érdeklődni, jelentkezni Bartuczné Csík Viviennél, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mestervizsga referensénél a 70/7028-431-es telefonszámon.

(Engedélyszám: E/2021/00040, bejelentés száma: B/2021/000705)

Kövessen minket a Facebookon is!