Április 20. szombat, Konrád, Tivadar
Hírek, események 2023. április 4. 13:28

Csík János és a Mezzo zenekar varázsolt tavaszi hangulatot a Wojtyla Ház falai közé

Képgaléria
Csík János és a Mezzo zenekar varázsolt tavaszi hangulatot a Wojtyla Ház falai közé
Évente hagyományosan legalább egy alkalommal megjelenik a Wojtyla Barátság Központban Csík János, hogy zenészbarátaival, a Mezzo zenekar tagjaival közösen minikoncerttel kedveskedjen ételosztás előtt a népkonyha gondozottjainak. (Fotók: Mátyus István)

A keddi fellépés apropója a közelmúltbeli József-nap volt. Farkas P. József, a Wojtyla Ház alapító-igazgatója névnapja alkalmából ekképpen kívánt örömteli perceket varázsolni a szociális-közművelődési intézmény szegényeinek testi-lelki bajokkal terhelt hétköznapjaiba.

A zsúfolásig megtelt ebédlőben népzenei dallamok és modern feldolgozások egyaránt felcsendültek a Kossuth-díjas művész és muzsikustársai tolmácsolásában. A hálás közönség fergeteges tapsviharral, üdvrivalgással jutalmazta a vérpezsdítő, közös éneklésre, táncra hívogató nagyszerű produkciót.

A hallgatóság soraiban mások mellett Dobos József vállalkozó, önkormányzati képviselő – a keddi ebédadomány felajánlója –, valamint Balassa Sándor, a karitatív létesítmény egyik régi támogatója is helyet foglalt.

Az előadóművészeket Molnár Zsolt, a Veyron Ebédlő és Rendezvényház tulajdonosa látta vendégül.

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!