Május 23. csütörtök, Dezső
Hírek, események 2024. március 13. 13:28

Csík János és a Mezzo zenekar tavaszi hangulatot varázsolt a Wojtyla Ház falai közé

Képgaléria
Csík János és a Mezzo zenekar tavaszi hangulatot varázsolt a Wojtyla Ház falai közé
Évente hagyományosan legalább egy alkalommal megjelenik a Wojtyla Barátság Központban Csík János, hogy zenészbarátaival, a Mezzo zenekar tagjaival közösen koncerttel kedveskedjen ételosztás előtt a népkonyha gondozottjainak. (Fotók: Tódor Norbert)

A szerdai fellépés apropója az elkövetkezendő József-nap volt. Farkas P. József, a Wojtyla Ház alapító-igazgatója névnapja alkalmából ekképpen kívánt örömteli perceket varázsolni a szociális-közművelődési intézmény szegényeinek testi-lelki bajokkal terhelt hétköznapjaiba.

A zsúfolásig megtelt ebédlőben népzenei dallamok és modern feldolgozások egyaránt felcsendültek a Kossuth-díjas művész és muzsikustársai tolmácsolásában, Szabó Kocsis Zsuzsanna énekes közreműködésével. A hálás közönség fergeteges tapsviharral, üdvrivalgással jutalmazta a vérpezsdítő, közös éneklésre, táncra hívogató nagyszerű produkciót.

A kiváló előadást rögtön ebédosztás követte. Csík János és családja felajánlásával húsleves és lekváros-prézlis tészta, valamint kenyér került az ínségesek böjtös asztalára.

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!