Július 16. kedd, Valter
Hírek, események 2024. június 20. 10:17 | Szerző/forrás: kecsup.hu

A Tanyacsárda nyerte az ország legjobb magyaros étterme díját

A Tanyacsárda nyerte az ország legjobb magyaros étterme díját
Az Utazó Magazin 21. alkalommal hirdette meg az év legjobb turisztikai szolgáltatóit díjazó közönségszavazását. A megmérettetésen 21 hazai és a 10 határon túli szolgáltatót díjaztak, köztük szállodákat, fürdőket, utazási irodát, légitársaságot és éttermeket is.

Több kategóriában adtak át elismeréseket, köztük az év legjobb magyaros éttermét, amelyet a lajosmizsei Tanyacsárdának ítéltek oda.

A Tanyacsárda 1973-ban indult faházas büféként, mára azonban Magyarország egyik leghíresebb éttermévé nőtte ki magát: hírét messze elvitték az ország minden tájáról érkező hazai, valamint a külföldi vendégek.

A vendéglátóhely fennállása óta számos rangos elismerésben részesült. Étlapjukon klasszikus, hagyományos és magyaros ételek találhatóak, konyhája ezért is érdemelt ki számtalan gasztrodíjat. Eddig már kétszer elnyerte „Az év magyaros étterme” címet, valamint négy alkalommal a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, amelyet a Magyar Turisztikai Ügynökségtől kapott meg.

Ezek mellett 1999 óta hatszor érdemelte ki az „Év vidéki étterme” címet, valamint számos gasztronómiai versenyen és kiállításon nyert nemzetközi elismerést. Megkapta a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított, „Az év vendéglátója” díjat is.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!