Magyaros étel a wojtylások asztalán
Ízletes rizseshúst készített, majd szállíttatott csütörtök délben a Wojtyla Barátság Központba Tóth Zsolt, a Kecskeméti Csárda és Borház üzemeltetője. Az étterem dolgozói örömmel készültek erre a nagyszerű alkalomra, hisz jól tudják, a leginkább rászorulókhoz kerül mintegy százhúsz adagos ebédfelajánlásuk. A tradicionális finomság mellé savanyúság, továbbá – a Bács-Zöldért Zrt. tulajdonosainak jóvoltából – birsalma kompót, emellett – Hatvani Lászlónak, a P&P Pékáru Kft. ügyvezető-tulajdonosának köszönhetően – meggyes- és almás kocka, illetve – a Fornetti Kft. ajándékaként – mini kakaós tekercs is jutott bőven mindenkinek. Előzetesen Borisz atya ortodox lelkipásztor mondta el biblikus gondolatait. (Fotók: Mátyus István)