Krémesek a lajosmizsei KissCuki felajánlásával
Családi vállalkozásunk 1995-ben alakult. Napjainkban már gyermekeink is részt vállalnak a munkában. Zoli a fagylalt iránt elhivatott, ezen a területen szeretné képezni magát. Dani a csokoládé, bonbon és kávé vonalon jeleskedik. Sikereink elérésében kiváló munkavégzésükkel kedves kollégáink is jelentős részt vállalnak. Mindennek köszönhetően cukrászdánk országos ismeretséget tudhat magáénak – mutatta be dióhéjban családi vállalkozásukat, a lajosmizsei KissCuki tradicionális cukrászdát Kiss Zoltán mestercukrász, amikor péntek délelőtt 150 darab krémest adott át Farkasné Pásztor Jolánnak, a Wojtyla Ház társalapítójának és Mátyus Istvánnak, a népkonyha önkéntesének. Az édes finomságok a pénteki ebédosztás alkalmával jutottak el a szociális intézmény gondozottjaihoz. (Fotók: Mátyus István)