Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2009. július 23. 11:01

II. Kecskeméti Süteménysütő Verseny

II. Kecskeméti Süteménysütő Verseny
II. KECSKEMÉTI SÜTEMÉNYSÜTŐ VERSENYT hirdet a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület a Hírös Hét Fesztivál keretében. Várjuk azoknak a kecskemétieknek a jelentkezését, akik szeretnek sütni és szívesen meg is osztják titkaikat az elkészítés fortélyairól! A részeletekért kattintson.
A süteményeket a zsűri 2009. augusztus 23-án, vasárnap 17 órától Kecskemét Főterén (Városháza előtt) értékeli és díjazza. A zsűri elnöke: Dr. Fodor István cukrászmester
Leadási helyszín és időpont: Kecskemét Főterén (Városháza előtt) augusztus 23.-a vasárnap 14 és 16 óra között
Figyelem! Kérjük a résztvevőket, hogy a süteményeket aznap készítsék el, és a versenyre egy tálcányi mennyiséget (kb. 30 x 30 cm-es) hozzanak!
Nevezési kategóriák: Hagyományos kecskeméti és Kecskemét környéki sütemények Meghitt ünnepek varázslatos süteményei Filléres finomságok Uzsonna sütemények Vendégváró sütemények
Jelentkezni 2008. augusztus 20-ig a sütemények receptjének beküldésével, név és elérhetőség megjelölésével a következő címeken lehet: [email protected] [email protected] Engert Jakabné, 6000 Kecskemét, Kristály tér 8. II/7. Kecskeméti Lapok szerkesztősége, 6000 Kecskemét, Csányi J. krt. 14., I. em.
A beérkezett receptek felhasználásával ősszel Hírös városi sütemények címmel színes füzet jelenik meg.

Kövessen minket a Facebookon is!