Energiatakarékos kemencében sülnek a finomságok
A lajosmizsei üzemünkben átalakítási munkát hajtottunk végre, lebontottuk a korábbi kemencét, s nagyobb, energiatakarékosabb sütő berendezés került helyette beépítésre – nyilatkozta Cseh Zoltán ügyvezető igazgató. A kapacitás talán növekedni fog a beruházás által, gazdaságosabban lesz üzemeltethető, mert meglehetősen drága „mulatság” volt a régi típusú, energiafaló eszköz üzemeltetése. A benti átcsoportosításoknak – többek között új helyre került a kelesztő - köszönhetően rugalmasabb a munkavégzés, a technológia jobban használhatóvá vált.
A leglényegesebb viszont és a mai gazdasági körülmények közepette örömteli, hogy együtt maradt a régi, jól működő csapat, sőt elképzelhető, hogy cégünk még bővíteni is tudja a dolgozók létszámát
Fontos megemlítenem, hogy új termékkel jelentkeztünk a palettán. A pékségünk által készített sajtos, illetve tepertős pogácsa házi jellegű, és sokakat emlékeztethet a gyerekkorból ismert ízvilágra. Több zsiradék felhasználásával gyártjuk az összetételében új pogácsát, de küllemében megőriztük a korábbi szép formáját. Örömmel közölhetem, hogy egy áruházlánc részéről komoly igény, érdeklődés merült fel az általunk készített termék értékesítésére.
Újabb beruházást nem tervezünk, idővel viszont a járműparkunkat szeretnénk korszerűsíteni. Legfontosabb feladatunk, a kecskeméti telephelyünk megváltoztatása folyamatosan a szemünk előtt lebeg, mert termelő üzemként egyre nehezebb itt dolgoznunk, de ez egyelőre a távolabbi jövő zenéje.