Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. február 25. 11:09

Nemzetközi Edzőtábor és Budo Gála

Képgaléria
Nemzetközi Edzőtábor és Budo Gála
Ez év február 19-21-én a Magyar Nanbudo Szövetség és a Free Line Sportegyesület sokadik alkalommal rendezte meg Kecskeméten a Nemzetközi Nanbudo Edzőtábort, melyre számos külföldi szövetség és klub Nanbudokái érkeztek a világ minden tájáról.

Az edzőtábort Doshu-Soke Yoshinao Nanbu 10. Danos alapítómester vezette, aki egy egészségmegőrző és energiafejlesztő edzést is tartott a Hakkoda Dojo-ban rendszeresen tornázó nyugdíjas csoport részére, valamint légzéstechnikát és mozgás-koordinációt javító tornát tartott a Mozgáskorlátozottak Bács-Kiskun Megyei Egyesületének fiataljai és idősei számára.

 Az edzőtábor keretében 2010. február 20-án szombaton került megrendezésre a 10-ik Nemzetközi Harcművész Bemutató a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ színháztermében. A gálán a Nanbudo mellett az Aikido, a Ju-Jitsu, a Capoeira, a Judo és a Bujutsu-kai Kenshin-ryu jeles képviselői is bemutatkoztak.

 A nemzetközi edzőtábor végén Nanbu mester különelismerést adott át Király József 5. Danos szövetségi elnöknek eddigi tevékenységéért és a Hakkoda Dojo létrehozásáért. Irsa Katalin, a Szövetség titkára az elmúlt több mint egy évtizedes szervezői munkája elismeréseképpen Tiszteletbeli 1. Dan fokozatot kapott az alapítómestertől.

Kövessen minket a Facebookon is!