Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. február 26. 14:31 | Szerző/forrás: http://www.formazona.hu/index.php?cikk_id=220

Ajándék minden nőnek a FormaZonában

Ajándék minden nőnek a FormaZonában
Ismét nyílt napot rendez a FormaZona Sportközpont (Szil-Coop Áruház emelet), és ezúttal a Nőnap alkalmából a hölgyvendégeké lesz a főszerep. Március 7-én, vasárnap, Kecskemét legnagyobb sportközpontjában a lányok és asszonyok ingyen edzhetnek a fitnesz teremben, ingyen látogathatják az aerobik és a spinning órákat, a squash pályákat pedig akciós, 1.000 forintos áron vehetik igénybe. Ezen kívül számtalan kedvezmény vár minden hölgyet, aki tudja, a rendszeres mozgás a kiegyensúlyozott, egészséges életmód fontos része.

Csak ezen a napon rendkívüli akciós bérletvásárlási lehetőséggel várják nemcsak az új regisztráló vendégeket, hanem azokat is, akik már régóta vendégei a modern sportközpontnak. Minden hölgyvendég próbára teheti a szerencséjét is, hiszen az aznapi belépők között értékes nyereményeket sorsolnak ki. A  kemény sport után jól esik a lazítás, a pihenés, így a wellness részleg 14-20 óráig a hölgyek számára ingyenesen áll rendelkezésre. Ráadásként az a hölgyvendég, aki 60 perces masszázst vesz igénybe, plusz egy 30 perces kezelést kap ajándékba!

Érdemes tehát március 7-én ellátogatni a FormaZona Sportközpontba. Nemcsak azért, mert a mozgás felfrissít, feltölt energiával és könnyebben bírjuk majd a hétköznapokat, hanem azért is, mert most mindezt ajándékba kapják a hölgyek nőnap alkalmából! A részletes órarendet és egyéb tudnivalókat a honlapon lehet megtekinteni: www.formazona.hu

Kövessen minket a Facebookon is!