Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. február 27. 12:43

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Kollégáink nyomozást rendeltek el egy 44 éves komlói férfi feljelentése alapján, mely szerint az 55-ös főút mellett lévő Baja-Pörböly közötti vasúti pályaszakasz mellől ismeretlen személyek vasúti talpfacsavarokat szedtek fel. A helyszínre kiküldött járőrök Baja belterületén igazoltatás alá vontak egy Fiat Ducato típusú tehergépkocsival közlekedő két férfit. A tehergépkocsi átvizsgálása során a jármű rakterében megtalálásra került a fenti helyről eltulajdonított nagy mennyiségű síncsavar és a hozzá tartozó síncsavar alátét gyűrű. A bűncselekménnyel okozott kár kb. 750.000,- Ft.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el egy 55 éves kiskőrösi férfi feljelentése alapján a férfi volt felesége ellen, aki tegnap lakásukba bement és a hálószoba szekrényből elvitt 5.900,- Eurót, valamint egy Peugeot 206 típusú személygépkocsi indítókulcsát, forgalmi engedélyét és törzskönyvét. A bűncselekménnyel okozott kár: 1.600.000,- Ft.  

Egy kiskunfélegyházi Agip benzinkút üzemeltetőjének feljelentése alapján kollégáink nyomozást rendeltek el ismeretlen tettes ellen. A benzinkút épületéből nagy mennyiségű cigarettát, valamint a helyiségben lévő játékgépet felfeszítve abból kb.: 100.000,- Ft készpénzt vittek el. A bűncselekménnyel okozott kár kb.: 450,000- Ft.  

Egy 34 éves tassi férfi feljelentése alapján nyomozás indult ismeretlen tettes ellen, aki csütörtök éjjel és tegnap hajnal közötti időben a férfi lakásából elvitte a felesége és az ő személyes iratait, 800.000,- Ft készpénzt és élelmiszer boltjának kulcsait. Az ismeretlen elkövető ezt követően a kulcsok segítségével bement a boltba és onnan nagy mennyiségű cigarettát, valamint a pénztárgépből kb. 6.000,- Ft váltópénzt lopott. A bűncselekménnyel okozott kár kb.: 1.000.000,- Ft.   

Egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi feljelentése alapján nyomozás indult ismeretlen tettes ellen, aki ma hajnalban a Kiskunfélegyházán lévő MSZP iroda ablakait fémkukákkal betörte. A rongálással okozott kár: 30.000,- Ft.   

A határátkelőhelyeken a tegnapi napon 7 szerb, 6 palesztin, 3 afgán és 1 algériai állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy ellenük Ausztria, Svájc, Svédország, Németország és Olaszország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, illetve nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, vagy tartózkodási engedéllyel.

Kövessen minket a Facebookon is!