Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. március 7. 07:26

Időjárás-előrejelzés

Időjárás-előrejelzés
Vasárnap napközben is számíthatunk helyenként hózáporokra, az intenzívebbek helyenként akár vékony hólepelt is eredményezhetnek, de alapvetően változóan felhős lesz az ég, sokfelé több órás napsütéssel. A nyugati határszél közelében megélénkülhet a szél, de jellemzően mérsékelt marad a szél. A legmagasabb nappali hőmérsékletek 1 és 5°C között alakulnak majd.

Hétfőn reggel is változóan felhős égre, sokfelé napsütéses reggelre ébredhetünk, csapadék nem várható. A déli területeken megélénkülhet a szél. A hajnali órákra -3°C és -9°C közé hűl a levegő.

Hétfő: Országszerte több órás napsütés, helyenként megélénkülő északkeleti szél várható.
Kedd: Változóan felhős ég, élénk északkeleti szél várható
Szerda: Országszerte sok napsütés. Az esti órákban nyugaton gyenge havazás várható.
Csütörtök: Túlnyomóan borult idő, nyugaton eleinte, később országszerte havaseső várható.
Péntek: Többnyire erősen felhős ég, hűvös idő várható.
Szombat: Közepesen felhős ég, erősödő nappali felmelegedés várható.

Orvosmeteorológia

Vasárnap számottevő fronthatástól nem kell tartanunk, a több-kevesebb napsütés pozitívan hat közérzetünkre, csökkennek depressziós panaszaink. Próbáljunk meg minél több gyümölcsöt, vitamint fogyasztani, mellyel erősíthetjük szervezetünk védekezőképességét!

Közlekedésmeteorológia

Vasárnap elszórtan számíthatunk kisebb havazásra,záporokra, így helyenként csúszós útszakaszokkal találkozhatunk. A szelet időnként élénk, az esti óráktól kezdődően pedig erős lökések kísérhetik, ezek következtében csökkenhet a járművek menetstabilitása. Ügyeljünk a megfelelő követési távolság betartására. Közlekedjünk körültekintően, ügyelve magunkra és egymásra az utakon! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Kövessen minket a Facebookon is!