Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. március 9. 07:50 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain tegnap 1 anyagi káros közlekedési baleset történt. Tegnap éjjel betörtek a Bócsán a Kecskeméti úton lévő élelmiszer boltba, és onnan dohányárut valamint kávét loptak el 450.000,-Ft. értékben. Március 03. és 08. közötti időben Lajosmizséről, egy lakás udvarának csukott, de nem zárható helyiségéből ellopták a LAM-561 frsz-ú, fekete színű, Ford Focus típusú személygépkocsit. Az okozott kár: 3.000.000,-Ft.

Kecskeméti kollegáink tegnap szabálysértési őrizetbe vettek egy 21 éves és egy 20 éves kecskeméti nőt, akik Kecskemét 44. sz. főút mellett, az arra közlekedőknek félreérthetetlen módon jelezték, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális kapcsolatot létesítenének. Cselekményüket védett övezetben követték el. Mivel a többszöri figyelmeztetés ellenére tovább folytatták a cselekményt, így alaposan tartani lehetett attól, hogy szabadlábon hagyásuk esetén a szabálysértést továbbra is elkövetik.  

Eljárás indult egy nő feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki januárban munkahelyén többször megveréssel, megöléssel fenyegette. A felmerült adatok alapján a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható egy 23 éves kiskőrösi férfi, aki tegnap őrizetbe is került.

A stabil hőkamera jelzése alapján elfogtak kollegáink hétfőn éjjel 3 szomáliai állampolgárt Tompa külterületén. Okmányokkal nem rendelkeztek, tiltott határátlépést követtek el. Menekült státusz iránti kérelmet nyújtottak be, elszállításra kerültek a Békéscsabai Befogadó Állomásra.

Megyénk határátkelőhelyein, a tegnapi napon 3 szerb állampolgár ellenőrzésekor állapította meg az útlevélkezelő, hogy nem rendelkeztek a megfelelő okmányokkal.

Kövessen minket a Facebookon is!