Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. március 10. 08:12 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában 1 súlyos sérüléses, 1 könnyű sérüléses, és 6 anyagi káros baleset történt. Ittas járművezetés miatt, 2 vezetői engedély került bevonásra.

Március 06. és 09. közötti időben egy kecskeméti lakás nyitott udvaráról ellopták az ott lezárt állapotban parkoló, ACA-902 forgalmi rendszámú, Trabant típusú gépkocsit. Az okozott kár kb. 220.000,-Ft.  

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy kecskeméti nő feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, akinek 2009. szeptemberében a barátja közreműködésével használatra átadta (törlesztőrészletek fizetéséért cserébe) az Audi A3 típusú személygépkocsiját, mellyel azonban ez a személy sajátjaként rendelkezett, és a gépkocsit eladta. Az okozott kár kb. 2.400.000,-Ft.  

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt az EDF DÉMÁSZ feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki 2009. 11. 25-én történt ellenőrzéskor egy lakiteleki fogyasztási helyen, villamos energiát illegális módon vételezte. A bűncselekménnyel okozott kár kb. 240.000,-Ft.  

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt a vagyonvédelmi riasztó diszpécserének bejelentése alapján ismeretlen tettesek ellen, aki tegnap délután bementek egy kiskunhalasi ékszerboltba, az ott dolgozó 27 éves kiskunhalasi eladó nőt a raktárban megkötözték, majd az üzletből arany ékszert vittek el, kb. 15.000.000,-Ft. értékben.

Egy 83 éves kaskantyúi néninél tegnap reggel pénzváltás ürügyével megjelent egy ismeretlen személy, majd figyelmét elterelve, ellopta 290.000,-Ft. készpénzét.  

Megyénk határátkelőhelyein, a tegnapi napon 2 szerb állampolgár ellenőrzésekor állapította meg az útlevélkezelő, hogy ellenük beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el.

Kövessen minket a Facebookon is!