Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. március 13. 10:09 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain pénteken egy súlyos és három anyagi káros közlekedési baleset történt, négy esetben vették el a jogosítványt ittas vezetés miatt – tudtuk meg Mihályné Bornemisza Eleonórától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Kecskeméten péntekre virradóra ellopták a Bólyai utcában parkoló, JKJ-330 frsz.-ú 330-as fekete

BMW-t, amelynek értéke hárommillió forint.

Kalocsáról is elloptak egy kocsit ugyanezen az éjjel. a Zrínyi lakótelepi bölcsőde elől az LJE-609 frsz-ú, Iveco típusú tehergépkocsit vitték el a tolvajok. Ennek értéke ötmillió forint körüli.  

Bácsalmáson egy bt. telephelyének irodahelyiségében besurranó tolvaj járt pénteken délután. Könnyű dolga volt az enyveskezűnek, ugyanis a zárt irodaajtóban benne maradt a kulcs. Így jutott be az irodába, ahol egy fiókban hagyott pénztárcából 312.000 forint készpénzt vitt el. Az ügyben őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves bácsalmási férfit.

Határrendészeti események

Eljárás indult négy palesztín állampolgárral szemben, akiket a stabil hőkamera jelzése alapján fogtak el tiltott határátlépés miatt. A határsértőket a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra vitték.

Pénteken három szerb állampolgárt irányítottak vissza a határátkelőhelyen Szerbia területére, mert nem rendelkeztek a megfelelő okmányokkal.

Kövessen minket a Facebookon is!