Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. március 16. 11:21 | Szerző/forrás: baon.hu

Csak egy gól, semmi több

Csak egy gól, semmi több
Alekszidze 11. percben szerzett góljával kikapott a helyzetekig sem nagyon jutó KTE-Ereco Győrben.

– Játékunkban nem volt benne a gól – ismerte el a hétvégi Győri ETO–KTE-Ereco NB I-es mecscset követően Csertői Aurél, a vendégegyüttes vezetőedzője. Tény, hogy ezen a találkozón nem alkotott maradandót a hírös városi csapat, mint ahogy a győriek sem az álmaik mérkőzését játszották. De ők legalább nyertek. A 11. percben Nicorec indította a felezővonalnál a kecskeméti védők közül kilépő Alekszidzét. A hazai csatár kapura tört, majd a jobbösszekötő helyéről, nyolc méterről ballal a kivetődő kecskeméti hálóőr, Lazareanu alatt a kapu közepébe lőtt, 1–0. Rögvest a középkezdés után egyenlíthetett volna a Kecskemét: Vörös törhetett kapura, akár az ötösig menetelhetett volna, helyette azonban 15 méterről lövésre szánta el magát, Sztevanovics hárított. A félidő lefújása előtt néhány perccel Montvai előtt adódott gólszerzési lehetőség, a KTE-Ereco csatára szorongatott helyzetben, 6 méterről lőtt az égbe.
A második játékrészben a vendégeknek még annyira sem futotta, mint az elsőben, lényegében értékelhetetlen teljesítményt nyújtott Csertői Aurél csapata.
– A koncentráltsággal volt a legnagyobb problémánk, a fejekben rendet kell tenni – mondta a találkozót követő sajtótájékoztatón a kecskeméti szakember, aki az előző két tavaszi meccs – a Videoton és az Újpest elleni – után a helyzetek kihasználása miatt elégedetlenkedett. Sajnálatára Győrben helyzetek sokaságát sem láthatta csapatától...

Győri ETO – KTE-Ereco 1–0 (1–0)

NB I-es labdarúgó-bajnokság, 18. forduló. Győr, ETO-park. 2000 néző. Vezette: Veizer (Berettyán, Horváth R.)
Győr: Sztevanovics - Babic, Fehér Z., Eugene, Szabó O. - Kolai (Tokody a szünetben), Pilibaitis, Józsi, Kink (Dinjar, 82.) - Nicorec (Ganugrava, 57.) - Alekszidze. Vezetőedző: Pintér Attila.
KTE: Lazareanu - Schindler, Gyagya, Lambulics, Kokot - Bori, Bagi (Litsingi, 75.), Vörös, Csukics (Szavics, 56.) - Csordás - Montvai (Simon A., 56.) Vezetőedző: Csertői Aurél.
Gólszerző: Alekszidze (1–0) a 11. percben.
A forduló további eredményei: Újpest – Diósgyőr 4–1, MTK – Szombathely 0–0, Paks – Vasas 2–2, Videoton – Lombard Pápa 2–0, Kaposvár – ZTE 1–1, Debrecen – Honvéd 2–1, Ferencváros – Nyíregyháza 0–0.

Kövessen minket a Facebookon is!