Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. március 18. 08:56 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A Kalocsai Rendőrkapitányság, hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett miatt indított eljárást, eddig ismeretlen tettes ellen, aki a volt Iszkra Termelőszövetkezet telephelyén, az esőelvezető árokba bontási törmeléket, gerendákat, valamint WC kagylókat temetett el.

Egy szentkirályi tanya bekerített udvaráról lopott el ismeretlen szerdára virradóra egy LNY-044 forgalmi rendszámú, fehér színű, zárt áruszállító, Fiat Ducato típusú tehergépkocsit. A lopással okozott kár kb.: 800.000 Forint.

Egy quad-ot, és egy rendszám nélküli KTM típusú motorkerékpárt lopott el a tolvaj szerda reggelre, egy Kecskemét-városföldi lakóház zárt udvaráról. A sértettnek okozott kár 900.000 Forint.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el sikkasztás bűntett gyanúja miatt egy lajosmizsei nő ellen, aki egy kecskeméti Kft. bérelszámolójaként, 2009. november 17-e óta nem tud elszámolni a rá bízott, megtakarítási számlán lévő, a sértett tulajdonát képező 2.850.000 Forint. összeggel.

Határrendészeti események:

A Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei, a határ közelében fogtak el két palesztin férfit, akik okmányok nélkül léptek országunk területére. A két férfit a telepített hőkamera segítségével fogták el a járőrök.

Kövessen minket a Facebookon is!