Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. március 22. 07:50 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Az elmúlt 24 órában megyénk közútjain 2 anyagi káros közlekedési baleset történt, és 1 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés, vezetői engedély elvételével.

Vasárnap reggelre egy kecskeméti családi ház udvarából ellopták az ott nyitott állapotban lévő HKV-853 forgalmi rendszámú Peugeot Boxer típusú tehergépkocsit, valamint a szintén nyitott lakóházból egy Sony színes televíziót és egy monitort. A sértett elmondása szerint a tehergépkocsiban benne volt az indítókulcs. A bűncselekménnyel okozott kár: 1.000.000,-Ft.

Ismeretlen tettes március 19. és 21. közötti időben, Kecskeméten, a Rákóczi úton lévő ügyvédi irodából ellopott egy Zsolnai teáskészletet, egy ezüst kávéskészletet és 450.000,- Ft. értékben illetékbélyeget. A bűncselekménnyel okozott kár összesen: 1.000.000,-Ft.

Kiskunhalasi kollegáink vasárnap őrizetbe vettek egy 42 éves kiskunhalasi férfit, aki a Kiskunhalasi Városi Bíróság végzésével meghatározott házi őrizetből önként kivonta magát. A férfi elmondása alapján, szombaton egy dunántúli községben lévő vallási kegyhelyre látogatott el.

Megyénk határátkelőhelyein, a tegnapi napon 10 szerb és 2 horvát állampolgár ellenőrzésekor állapította meg az útlevélkezelő, hogy ellenük beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.

Kövessen minket a Facebookon is!