Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. március 28. 09:25

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Kecelen az 54-es főút mellől tűnt el 30 darab méhkaptár szombaton. A tolvaj 1,5 millió forint kárt okozott a gazdának. Kecskeméten, a Kiskőrösi úton egy bank telephelyéről tűnt el egy Ford Ranger személyautó szombaton hajnalban. A kocsit a forgalomból ideiglenesen kivonták, rendszáma: KXD-292, értéke 4,7 millió forint. A rongálással további 20 ezer forint kárt okozott a tolvaj.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 17 éves, két 16 éves és egy 22 éves kecskeméti fiatalt, akik azzal gyanúsíthatóak, hogy szombatra virradóra Kecskeméten, egy Rózsavölgyi téren lévő ABC üzlethelyiséget feltörték azzal, hogy onnan dohányárut és szeszes italokat akarnak ellopni. Cselekményük közben azonban tetten érték őket. A bűncselekménnyel okozott kár eléri az 500 ezer forintot.

Szalkszentmártonban egy tanyán járt tolvaj szombaton. A betörő két laptopot és 8 horgászbotot lopott el, 330 ezer forint kárt okozott.

Határrendészeti események:

A Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei, a határ közelében fogtak el négy afgán férfit, akik okmányok nélkül, illegálisan léptek
országunk területére.

Kövessen minket a Facebookon is!