Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. március 30. 05:38

Időjárás-előrejelzés

Időjárás-előrejelzés
Kedden reggel többnyire erősen felhős, fátyolfelhős égboltra számíthatunk, majd délutántól délnyugat felől újabb felhők érkeznek, így napközben csak pár órás napsütés valószínű. Megerősödik, nyugaton és északon viharossá fokozódhat a déli, délnyugati szél. A minimumok 4 és 8 °C, a maximumok 16 és 21 °C között alakulnak. Az esti illetve éjszakai óráktól délnyugaton már előfordulhat eső, záporeső, majd szerdán egy hidegfront éri el a Kárpát-medencét, eleinte keleten, majd az ország többi felén is csapadékra kell számítani.
Orvosmeteorológiai tájékoztató

Kedden még továbbra is melegfronti hatások jelentkezhetnek: fejfájás, szédülés, vérnyomás-ingadozás, ingerlékenység, nyugtalanság. Fogyasszunk sok gyümölcsöt, vitamint, ezzel is erősíthetjük immunrendszerünket!

Közlekedésmeterológia

Kedden nyugaton és északon erős, helyenként viharos széllökések várhatók, így gyengülhet a menetstabilitás. Ügyeljünk a megfelelő követési távolság betartására! Közlekedjünk körültekintően, ügyelve magunkra és egymásra az utakon! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Pollenjelentés

A pollenszint országszerte az egészségügyi határértékek alatt alakul.

Kövessen minket a Facebookon is!