Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. március 30. 19:59 | Szerző/forrás: kecskemetitv.hu

Szerdától a régi Tescoban is működik okmányiroda

Szerdától a régi Tescoban is működik okmányiroda
Itt azonban csak személyi okmányokkal kapcsolatos ügyeket intéznek, viszont hétvégén is nyitva lesz. Az önkormányzat a központi iroda zsúfoltsága miatt döntött a kihelyezett iroda mellett és azt reméli, hogy a jövőben hasonló irodákat nyithat.

A nemzetiszínű szalagot kedden délután vágták át, ami azt jelenti, hogy szerdától már működik is a kihelyezett okmányiroda. Az önkormányzat azt reméli, ezáltal magasabb színvonalon lehetséges az ügyfelek kiszolgálása és tájékoztatása, továbbá az ügyintézési határidő további csökkenését is várják. A helyiséget a Tesco ingyenesen biztosítja.

A kihelyezett okmányirodában kizárólag személyi okmánykészítés történik (személyi igazolvány, lakcímkártya, útlevél), közlekedésigazgatási, népesség nyilvántartási és vállalkozói igazolványokkal kapcsolatos ügyintézésre továbbra is a központi okmányirodában lesz lehetőség. Két köztisztviselő dolgozik majd itt, a hétvégén is. Hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között lesz nyitva, szombaton és vasárnap pedig 8-tól 15 óráig. A polgármester abban bízik, hogy a jövőben hasonló kihelyezett irodák nyílhatnak.

Kövessen minket a Facebookon is!