Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. április 1. 07:49 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Nyomozás indult egy tompai nő ellen, aki még februárban kölcsönkérte a sértett Seat Cordoba típusú, GJY-141 forgalmi rendszám személygépkocsiját, melyet a mai napig nem adott vissza, azóta a gépkocsit eladta. A bűncselekménnyel okozott kár: 400.000,- Ft.

2009 augusztusa, és 2010. március 30. közötti időben, ismeretlen tettes Kiskunmajsán, egy Kft. telephelyéről ellopott 13 darab traktorlámpát és 12 darab kormány aggregátot. A lopással okozott kár: 659.129,- Ft.

Őrizetbe került egy 18 éves lajosmizsei férfi, aki azzal gyanúsítható, hogy még január 07-én Lajosmizsén, egy erdős területről édesapjával és édesanyjával elloptak 5 darab, közepes átmérőjű, 1,2 méter hosszúságú akácfát.

Az ellopott fát egy Lada személygépkocsiba pakolták, majd azzal közlekedve, a Ladánybene-Méntelek összekötő úton megállásra kényszerültek egy arra haladó kisteherautó miatt.

A kisteherautó vezetője látva, hogy a Ladában fát szállítanak, számon kérte a gyanúsítottat és az apját a fa eredetéről, akik erre szidalmazni kezdték a sértettet, majd ököllel a gépkocsija szélvédőjét, bottal pedig a tetőrészt törték, illetve ütötték be, majd távoztak. A garázdaság helyszínétől kb. 350 méterre a fát hátrahagyták. Az eljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság folytatja le.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei, a határ közelében, hőkamera segítségével fogtak el két szerb férfit, akik okmányok nélkül léptek országunk területére.

Kövessen minket a Facebookon is!